Gofretten bomba çıktı

Adana'da polise atmak istediği el yapımı bomba elinde patlaması sonucu 4 parmağı kopan 16 yaşındaki R.A.'nın bombayı gofret diye bir bakkaldan aldıktan sonra iki kişi tarafından polise attırıldığı ortaya çıktı.Olay dün merkez Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğ

Gofretten bomba çıktı

Adana'da polise atmak istediği el yapımı bomba elinde patlaması sonucu 4 parmağı kopan 16 yaşındaki R.A.'nın bombayı gofret diye bir bakkaldan aldıktan sonra iki kişi tarafından polise attırıldığı ortaya çıktı.

Olay dün merkez Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. R.A., inşaatı devam eden Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde nöbet tutan polislere el yapımı bomba atmak isterken bomba elinde patladı.

Polisin çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan R.A., ilk müdahalenin ardından Seyhan Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm çabasına rağmen R.A.'nın kopan 4 parmağı yerine dikilemedi.

Kendisini hastaneye yetiştiren polislere başından geçenleri anlatan R.A., “Ben arkadaşımla birlikte mahallede giderken iki kişi bizi yanlarına çağırdı. Bana (mahallenin bakkalına git iki kutu gofret al bana getir) dedi. Bende bakkala gidip iki kutu gofret istedim. Bakkal iki tane gofreti bir poşete koyup iyice sardıktan sonra (bunu sakın açma) dedi. Bende açmadan gofreti bizi çağıran kişilere verdim.

Onlar bize (Siz burada bekleyin) deyip uzaklaştılar bir süre sonra tekrar geldiler. Ellerinde 3 tane malzeme vardı. Birini bana ikisini arkadaşıma verdiler. Bana (sen bunu al polise at. Bu bomba sen at gerisine karışma biz her şeyi halledeceğiz) dediler. Bende elime aldım tam polise atmak üzereyken elimde patladı” dedi.

Elinde bomba patladıktan sonra kendisine bombayı veren T.G.'nin ve diğerlerinin kaçtığını anlatan R.A., "Beni bırakıp kaçtılar ben orada tek kaldım. Bana polisler yardım etti onların bu fedekarlığını gördükten sonra çok pişman oldum. Artık polise bomba atmayı bırak hiçbirşey atmayacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem