’’Godzilla Selahattin’’ için taziye mesajı yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeşilçam camiasının gönlünde müstesna bir yer edinen "Godzilla" lakaplı Selahattin Geçgel, gelecekte de sevgi ve saygıyla yad edilecektir" dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, 79 yaşında vefat eden Türk sinemasının "Godzilla" l

’’Godzilla Selahattin’’ için taziye mesajı yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeşilçam camiasının gönlünde müstesna bir yer edinen "Godzilla" lakaplı Selahattin Geçgel, gelecekte de sevgi ve saygıyla yad edilecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 79 yaşında vefat eden Türk sinemasının "Godzilla" lakaplı 60 yıllık emekçisi Selahattin Geçgel'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Türkiye'deki sinema sektörünün önemli simalarından biri olan Selahattin Geçgel'in vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirten Erdoğan, "1950'lerden itibaren yüzlerce film setinde görev yapmış olan merhum Geçgel, Yeşilçam'ın adeta hafızası konumundaydı. İşine tutkunluğu ve yeniliklere düşkünlüğü ile tanınan, Yeşilçam camiasının gönlünde müstesna bir yer edinen "Godzilla" lakaplı Selahattin Geçgel, gelecekte de sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Yeşilçam'ın kamera arkasındaki sessiz kahramanlarından biri olan Geçgel'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, yakınlarına, sevenlerine ve sinema sektörü çalışanlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler