G.Kurmay'dan Doğu illerine şok

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır, Şırnak, Siirt ve Hakkari'de, 3 Ekim ile 3 Ocak tarihleri arasında 15 bölgeyi geçici güvenlik bölgesi ilan ederek, buralara sivillerin girişinin yasaklandığını açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer açıkl

G.Kurmay'dan Doğu illerine şok

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır, Şırnak, Siirt ve Hakkari'de, 3 Ekim ile 3 Ocak tarihleri arasında 15 bölgeyi geçici güvenlik bölgesi ilan ederek, buralara sivillerin girişinin yasaklandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer açıklamada, Diyarbakır, Şırnak Siirt ve Hakkari'de, 3 Ekim ile 3 Ocak tarihleri arasında 15 bölgeyi Askeri Yasak Bölge ilan edildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın kararı ve koordinatları İçişleri Bakanlığı üzerinden yasak bölgelerin sınırları içerisinde kalan il valiliklerine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler