Gizem'in ablası intikam yemini etti!

Merkez Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi’nde mezarlık arkasındaki Rüzgarlı Tepe mevkiinde bıçaklanmış ve yakılmış halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı S.A. ile ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıkıyor. Mahkemede, minik kızı abl

Gizem'in ablası intikam yemini etti!

Merkez Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi’nde mezarlık arkasındaki Rüzgarlı Tepe mevkiinde bıçaklanmış ve yakılmış halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı S.A. ile ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıkıyor. Mahkemede, minik kızı ablasından ayrıldıktan sonra intikam duygusuyla bıçaklayıp üzerine benzin döküp diri diri yaktığını itiraf eden S.A’nın doğuştan kalbinin delik olduğu ortaya çıktı.

İFADESİ GÜÇLÜKLE ALINDI

S.A.’nın Gizem’in ablası ile 1.5 yıl sevgili olduktan sonra evlenmek için istettiği ancak özellikle Gizem’in anne tarafının İngilizce öğretmenliği bölümünde okuyan kızları Gamze Akdeniz’in kalbi delik birisine veremeyeceklerini söyledikleri öğrenildi. S.A.’nın da bunun üzerine cinayeti işlediği belirlendi. Kalbi delik olan S.A.’nın emniyetteki sorgusunda bir kaç kez kalbinden rahatsızlandığı bu nedenle ifadesinin güçlükle alındığı sağlık ekiplerinin çağrıldığı da öğrenildi.

"KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİM"

Ayrıca S.A.’nın yaptığından çok pişman olduğu, intihar etmek istediğini söylediği, "Bugün olmazsa ben yarın kendimi öldürürüm, çok acı çekiyorum, vicdanım sızlıyor" dediği belirlendi.

ABLASI İNTİKAM YEMİNİ ETTİ

Gizem’in katil zanlısının evlenmek istediği ablası Gamze, cenazede sinir krizleri geçirip, kendini yerlere attı. Evlat acısıyla yıkılan baba Mustafa Akdeniz, gözyaşlarına boğulan çocuklarına sarılıp, sakinleştirmeye çalıştı. Acılı abla Gamze Akdeniz, cinayet şüphelisine lanet yağdırıp, "Onu kendi ellerimle öldüreceğim. Kardeşimin suçu neydi? Ona nasıl kıydı?" diyerek ağıtlar yaktı.

Anne Hatice Akdeniz, "Ne istedin yavrumdan, sen benden beter ol. Sen gözümün önündeydin de ben nasıl senden şüphe etmedim" diye gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler