Giresun'da PDY operasyonu!

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde “paralel devlet yapılanması” soruşturması kapsamında, Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarında ve danışmanlık şirketinde polis tarafından arama yapıldı.    Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü K

Giresun'da PDY operasyonu!
Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde “paralel devlet yapılanması” soruşturması kapsamında, Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarında ve danışmanlık şirketinde polis tarafından arama yapıldı. 
 
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri ilçede faaliyet gösteren ve Gülen cemaatine ait eğitim kurumuna ve danışmanlık şirketinde arama gerçekleştirdi.
Yaklaşık 5 saat süren aramalar sonucunda doküman ve harddisklere, öğrenci kayıtları, senetlere incelemek üzere polis tarafından el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler