Giresun'da Paralel Operasyonu'nda 7 kişi adliyede

Giresun merkezli 3 ilçe ve 2 ili kapsayan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda önceki gün gözaltına alınan 7 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Önceki gün Giresun il merkezi, Bulancak, Espiye ve Yağlıdere i

Giresun'da Paralel Operasyonu'nda 7 kişi adliyede

Giresun merkezli 3 ilçe ve 2 ili kapsayan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda önceki gün gözaltına alınan 7 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

Önceki gün Giresun il merkezi, Bulancak, Espiye ve Yağlıdere ilçeleri ile Bursa ve Yozgat illerini de kapsayan FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, "Terör Örgütü Üyesi Olmak, Kamu Kurum ve Kuruluşları Aleyhine Dolandırıcılık, 6415 Sayılı Terörün Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet " suçlamasıyla 7 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 7 kişi Emniyet'deki ifadelerinin alınmasının ardından bugün Giresun Adliyesi'ne getirildi. Gözaltındaki şahısların aileleri de adliye çevresinde toplanırken, herhangi bir olumsuz duruma karşı polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbiri aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler