Giresun’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Giresun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ve Espiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Giresun merkez, Tirebolu ve Espiye ilçelerinde eş zamanlı olarak 11 adrese opera

Giresun’da eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

Giresun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ve Espiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Giresun merkez, Tirebolu ve Espiye ilçelerinde eş zamanlı olarak 11 adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda toplam 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece 4 kişi hakkında uyuşturucu veya uyuşturucu madde temini ve ticaret suçundan tutuklama kararı çıktı. Tutuklanan M.K, A.A.K, M.K ve H.T ceza evine gönderilirken diğer 7 şahıs ise serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler