Giresun'da 3 okul 5 dernek kapatıldı

Giresun'da 3 okul ve 5 dernek kapatıldı.

Giresun'da 3 okul 5 dernek kapatıldı

Giresun’da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) yakınlığı ile bilinen 1 özel ilkokul, 1 özel ortaokul ve 1 özel lise ile 5 Dernek Olağanüstü Hal (OHAL) kararnamesi ile kapatıldı. 

Olağanüstü Hal kapsamında alınan önleme ilişkin kanun hükmünde kararnamenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından polis ve maliye ekipleri bugün sabah saatlerinde özel ilkokul, ortaokul ve lisede inceleme yaptı. Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) yakınlığı ile bilinen Özel Çağrı Lisesi, Özel Çağrı Ortaokulu ve Özel Çağrı İlkokulu ile Giresun İş Hayatı Derneği, Giresun Eğitimciler Derneği, Lale Kadınlar Eğitim Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği, Giresun Kültür Gençlik Spor Sağlık Ve Eğitim Derneği ve Teknik Elemanlar Gelişim Derneği OHAL kararnamesi ile kapatılarak mal varlığı hazineye devredildi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem