Gezi Parkı olaylarının bilançosu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili, 49 otobüs, 1 kamyonet, 30 durak ve 5 iş makinesinin büyük hasar gördüğünü açıkladı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, olaylarda, İETT''ye ait 40, Otobüs

Gezi Parkı olaylarının bilançosu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili, 49 otobüs, 1 kamyonet, 30 durak ve 5 iş makinesinin büyük hasar gördüğünü açıkladı...
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, olaylarda, İETT''ye ait 40, Otobüs AŞ'ye ait 6, Özel Halk Otobüsleri'ne ait 3 olmak üzere toplam 49 otobüs ile 1 kamyonet, 30 durak ve 5 iş makinesi büyük hasar gördü.
 
Olaylarda ayrıca, Taksim Metro İstasyonu özürlü asansörü, çok sayıda trafik kamerası, trafik işaret ve levhaları, park korkulukları, kaldırımlar, reklam panoları, elektromekanik altyapı kabloları ve iskelelere de zarar verildi.
 
Ön incelemeye göre, maddi hasarın yaklaşık 6 milyon lira olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem