’’Gezi olayları gösterdi ki...’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’nın Ceyhan ilçesinde halka hitap etti. Kılıçdaroğlu, “Gezi olayları gösterdi ki bizim çocuklarımız ülkemize sahip çıkıyor, bizim çocuklarımız geleceğimize sahip çıkıyor, bizim çocukları

’’Gezi olayları gösterdi ki...’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’nın Ceyhan ilçesinde halka hitap etti. Kılıçdaroğlu, “Gezi olayları gösterdi ki bizim çocuklarımız ülkemize sahip çıkıyor, bizim çocuklarımız geleceğimize sahip çıkıyor, bizim çocuklarımız bayrağımıza sahip çıkıyor, bizim çocuklarımız ülkemize sahip çıkıyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adana’nın Kozan ilçesinin ardından Ceyhan ilçesinde de halka hitap etti. Ceyhan’da konser alanında yaklaşık 4 bin kişiye hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Siyasetçi halka örnek olmak zorundadır, siyasetçi doğruları söylemek zorundadır. Hiç endişe etmeyin, halka güveniyorum, size inanıyorum, sizin için çalışacağım ve inşallah bir daha Ceyhan’a bu ülkenin başbakanı olarak geleceğim" dedi. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Şundan emin olmanızı istiyorum, CHP iktidarında banka genel müdürlerinin evlerinde ayakkabı kutularında dolar çıkmayacaktır. Bizim bakanlarımızın çocuklarının yatak odalarında para kasaları çıkmayacaktır. Biz iktidarımızda alın terine değer vereceğiz. Herkesin huzurlu olmasını isteyeceğiz. Herkes huzur içinde sokağa çıkmalı. Herkes iş güç sahibi olmalı. Herkesin evinde akşam huzur olmalı, bereket olmalı, herkes mutlu olmalı, en büyük arzum budur."

2013 yılındaki Gezi Parkı olaylarını da savunan Kılıçdaroğlu, “Gezi olayları oluncaya kadar emin olun bu ülkenin gençleri acaba bu ülkenin sorunlarıyla ilgili mi diye merak ederdim. Gezi olayları gösterdi ki bizim çocuklarımız ülkemize sahip çıkıyor, bizim çocuklarımız geleceğimize sahip çıkıyor, bizim çocuklarımız bayrağımıza sahip çıkıyor, bizim çocuklarımız ülkemize sahip çıkıyor” şeklinde konuştu.

Mitingin ardından seçim otobüsünde CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Arif Sezer’in elini kaldıran Kılıçdaroğlu, daha sonra tekrar seçim otobüsüyle Malatya’ya gitmek üzere alandan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem