Gezen'den yine tartışılacak sözler!

Müjdat Gezen'in icraatları bitmek bilmiyor. Son olarak Türk halkına 'Aptal' diyen Gezen, bu kez de Başbakan Erdoğan'a kaba ve kıro imasında bulundu.Bursa'da gerçekleştirilen 'Marmara Yönetim Buluşması' adlı panelde konuşan Müjdat Gezen, Türk halkına "Kara

Gezen'den yine tartışılacak sözler!

Müjdat Gezen'in icraatları bitmek bilmiyor. Son olarak Türk halkına 'Aptal' diyen Gezen, bu kez de Başbakan Erdoğan'a kaba ve kıro imasında bulundu.

Bursa'da gerçekleştirilen 'Marmara Yönetim Buluşması' adlı panelde konuşan Müjdat Gezen, Türk halkına "Karagöz'ü mü, Hacivat'ı mı daha çok seversiniz?" şeklinde bir anket uygulansa, "Karagöz" cevabının çıkacağını iddia etti.

Kendisinin Hacivatçı olduğunu belirterek, Karagöz'ün kıro ve kaba bir insan olduğunu söyleyen Gezen, Türk halkının da çok okuyan insanları sevmediğini savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem