Gerçeği itfaitye raporu ortaya çıkardı

İstanbul Küçükçekmece'de 76 yaşındaki Latife Çetinkaya'nın ölümüyle sonuçlanan yangının kundaklama olduğu itfaiye raporuyla ortaya çıktı. Yangının aynı binada oturan Y.Ş.'nin bir süre arkadaşlık yaşadığı Hasan Ö. tarafından çıkarıldığı belirlendi. Küçükçe

Gerçeği itfaitye raporu ortaya çıkardı

İstanbul Küçükçekmece'de 76 yaşındaki Latife Çetinkaya'nın ölümüyle sonuçlanan yangının kundaklama olduğu itfaiye raporuyla ortaya çıktı. Yangının aynı binada oturan Y.Ş.'nin bir süre arkadaşlık yaşadığı Hasan Ö. tarafından çıkarıldığı belirlendi.

Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde 21 Mart tarihinde çıkan yangında çatı katında yaşayan Latife Çetinkaya hayatını kaybetti. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri, kundaklama şüphesiyle rapor hazırladı. Raporda kapı önüne yığılan odun parçalarının tutuşturulmasıyla yangın çıktığı belirtilmesi üzerine soruşturmanın gidişatı da değişti.

Soruşturmayı devralan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, aynı binada oturan ve evli olan Y.Ş. isimli kadının, Hasan Ö. (24) isimli bir kişi ile arkadaşlık yaşadığını ve kısa süre önce ayrıldığını tespit etti. Hasan Ö.'nün genç kadını sürekli tehdit ettiği ve yangın gününde de evin yakınlarında güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Polis, Hasan Ö.'yü ve olay günü yanında bulunan S.T.'yi gözaltına aldı.

Polise verdikleri ifadede olayla ilgileri bulunmadığını söyleyen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem