Genelkurmay'da sürpriz görüşme!

Ergenekon davası sanığı, eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, tahliye olduktan sonra ilk kez Genelkurmay Karargahı'na gitti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görüşen emekli Orgeneral Başbuğ'un ziyaretinin içeriğiyle ilgili

Genelkurmay'da sürpriz görüşme!

Ergenekon davası sanığı, eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, tahliye olduktan sonra ilk kez Genelkurmay Karargahı'na gitti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görüşen emekli Orgeneral Başbuğ'un ziyaretinin içeriğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, ziyaret sonrası TSK'nın resmi internet sitesinden bir fotoğraf paylaşıldı.

NİSAN'DA GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Orgeneral Özel ile emekli Orgeneral Başbuğ, tahliyenin ardından Nisan ayında da Merkez Orduevi’nde görüşmüştü. Başbuğ, görüşmeyle ilgili soruya, “Özel bir ziyaretti. Ne konuştuğumuz bize kalsın” yanıtını vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem