Genelkurmay'da şok

Genelkurmay önünde silah sesiAnkara'da Genelkurmay Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı arasında bir uzman  erbaş havaya ateş açtı, ortalık karıştı. Kızılay’da Genelkurmay Başkanlığı ve Jandarma Gelen Komutanlığı’nın bulunduğu bölgeye saat 12.00 sula

Genelkurmay'da şok

Genelkurmay önünde silah sesiAnkara'da Genelkurmay Başkanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı arasında bir uzman  erbaş havaya ateş açtı, ortalık karıştı.

 

Kızılay’da Genelkurmay Başkanlığı ve Jandarma Gelen Komutanlığı’nın bulunduğu bölgeye saat 12.00 sularında gelen Uzman Erbaş Murat A. (32), önce silahını çekerek beklemeye başladı. Görevlilerin kendisini fark etmesiyle silahını başına dayayan Murat A., “Yeter artık dayanamıyorum” diye bağırmaya başladı. Görevli sivil askerlerin kendisine doğru hareket ettiğini gören Murat A. silahını havaya doğrultarak 4 el ateş etti.

 

Gözaltına alındı

 

Bu arada boş bulunmasından yararlanan bir sivil asker, arkasından dolanarak Murat A.’yı etkisiz hale getirdi. Olay yerine gelen Çankaya Emniyet Müdürlüğü ekipleri Murat A.’yı gözaltına aldı. Murat A.’nın izin alamadığı için girdiği bunalım sonucu eylemi gerçekleştirdiği iddia edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler