Genelkurmay'da Akçakale Hazırlıkları!

Genelkurmay Başkanlığında Akçakale'ye düşen bombanın ardından sıcak saatler.Ankara alarmda, asker Akçakale için teyakkuza geçti. Genelkurmay'da ışıklar akşam saatlerinden beri yanarken, karargah düşen merminin ne olduğunu araştırması için emir verdi. Gene

Genelkurmay'da Akçakale Hazırlıkları!

Genelkurmay Başkanlığında Akçakale'ye düşen bombanın ardından sıcak saatler.

Ankara alarmda, asker Akçakale için teyakkuza geçti. Genelkurmay'da ışıklar akşam saatlerinden beri yanarken, karargah düşen merminin ne olduğunu araştırması için emir verdi.
 
Genelkurmay Başkanlığı, Akçakale'ye düşen merminin ne olduğunun tespit edilmesi için emir verdi.
 
Bölgeye takviye birlikler gönderilirken Şanlıurfa 23. Zırhlı Tugay'dan giden özel bir ekip bölgede incelemelerde bulunuyor.
 
Bu arada Zırhlı Tugay alarm durumuna geçti. Bölgeye takviye ekipler gönderilirken bölgeye konuçlandırılmış füze bataryaları hazır hala getirildi.
 
Bu arada Akçakale'deki gelişmeler üzerine Şanlıurfa merkezde Suriye tehtidine karşı oluşturulan 23. Zırhlı Tugay'da büyük askeri hareketlilik yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem