Genelkurmay: "Yaralı asker şehit oldu"

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce yapılan silahlı saldırıda yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen asker şehit oldu. Şehit askerin Jandarma Uzman Çavuş Nebi Arslan olduğu öğrenildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "31 O

Genelkurmay: "Yaralı asker şehit oldu"

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce yapılan silahlı saldırıda yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen asker şehit oldu. Şehit askerin Jandarma Uzman Çavuş Nebi Arslan olduğu öğrenildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "31 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan ve tedavisine GATA'da devam edilen bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 4 Şubat 2016 tarihinde saat 16.40'ta şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

Öte yandan, şehit askerin isminin Jandarma Uzman Çavuş Nebi Arslan olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem