Genelkurmay şehit sayısı!

Genelkurmay Başkanlığı yaptığı açıklamayla şehit ve yaralı sayısını düzeltti.Genelkurmay Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada, dün Hakkari Çukurcu'da gerçekleşen terör eyleminde 8 asker ve 1 korucunun şehit olduğunu, 1'i ağır 15 askerin de yaralandığını b

Genelkurmay şehit sayısı!

Genelkurmay Başkanlığı yaptığı açıklamayla şehit ve yaralı sayısını düzeltti.

Genelkurmay Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada, dün Hakkari Çukurcu'da gerçekleşen terör eyleminde 8 asker ve 1 korucunun şehit olduğunu, 1'i ağır 15 askerin de yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay'ın açıklaması şu şekilde;

1.   17 Ağustos 2011 günü HAKKÂRİ-ÇUKURCA yolu üzerinde intikal halindeki bir askeri konvoya bölücü terör örgütü tarafından hain bir saldırıda bulunulmuştur. Bu hain saldırı sonucu 8 askeri personel ve 1 Geçici Köy Korucusu şehit olmuş, 15 askeri personel yaralanmıştır. Yaralılardan biri hariç diğerlerinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

2.   Şehit Geçici Köy Korucusunun naaşı toprağa verilmiş, diğer şehitlerimizin naaşları ise 18-19 Ağustos 2011 tarihlerinde memleketlerinde yapılacak törenlerle toprağa verilecektir.

3.   Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin değerli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem