Genelkurmay şehit polisleri unutmadı

Genelkurmay Başkanlığı, Iğdır'da şehit olan polisler için taziye mesajı yayınladı.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "08 Eylül 2015 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte omuz omuza Bölücü Terör Örgütü'ne karşı mücadele eden polislerim

Genelkurmay şehit polisleri unutmadı

Genelkurmay Başkanlığı, Iğdır'da şehit olan polisler için taziye mesajı yayınladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "08 Eylül 2015 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte omuz omuza Bölücü Terör Örgütü'ne karşı mücadele eden polislerimizden 14 kahraman polisimiz şehit olmuş, bir kahraman polisimiz ise yaralanmıştır. Bölücü Terör Örgütü tarafından alçakça ve hunharca gerçekleştirilen bu saldırı, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını derinden üzmüştür. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Emniyet mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman polisimize acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler