Genelkurmay o köpek için harekete geçti!

Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, sosyal medyada paylaşılan, askerler tarafından bir köpeğe işkence yaptığına dair görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “12 Nisan 2015 tarihinde sosyal me

Genelkurmay o köpek için harekete geçti!
Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, sosyal medyada paylaşılan, askerler tarafından bir köpeğe işkence yaptığına dair görüntülerle ilgili açıklama yaptı.
 
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “12 Nisan 2015 tarihinde sosyal medyada paylaşılan, askerler tarafından bir köpeğe işkence yapıldığına dair video görüntüsü tespit edilmiştir. Şırnak’ta bir üs bölgesinde çekilen söz konusu görüntüyle ilgili haberler, 13 Nisan 2015 tarihli bazı internet haber sitelerinde yer almıştır. Görüntülerin incelenmesi neticesinde söz konusu personel hakkında; 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde yasal işlem başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler