Genelkurmay heyeti sınırda!

Suriye'de yaklaşık bin 500 sivilin yaşamını yitirdiği kimyasal saldırının ardından başta ABD olmak üzere uluslararası güçlerin bu ülkeye yönelik olası müdahalesi öncesi Türk Silahlı Kuvvetleri sınırda güvenlik tedbirlerini arttırdı. Bu kapsamda 4 generali

Genelkurmay heyeti sınırda!

Suriye'de yaklaşık bin 500 sivilin yaşamını yitirdiği kimyasal saldırının ardından başta ABD olmak üzere uluslararası güçlerin bu ülkeye yönelik olası müdahalesi öncesi Türk Silahlı Kuvvetleri sınırda güvenlik tedbirlerini arttırdı. Bu kapsamda 4 generalin yer aldığı Genelkurmay Başkanlığı heyeti, Hatay'da askeri birlikler ve Cilvegözü sınır kapısında incelemelerde bulunuyor.

Genelkurmay Başkanlığından bir tuğgeneral ile iki tümgeneral ve bir korgeneralden oluşan heyet, sabah saatlerinde önce Hatay'da askeri birlikleri denetledi, daha sonra helikopterle Yayladağı ve Güveçci köyü sınır hattında incelemelerde bulundu. Heyet daha sonra Reyhanlı Cilvegözü sınır kapısına gelerek incelemelerde bulundu. Suriye'ye uluslararası bir müdahale sonrasında bu ülkede gelebilecek tehditlere karşı alınan tedbirleri yerinde görmek üzere bölgeye gelen heyet, geniş güvenlik önlemleri altında sınır boyunda incelemelerini sürdürüyor. Suriye'den gelebilecek tehditler ve bir saldırı anında artacak göç dalgasına karşı bölgede güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem