Genelkurmay Başkanı Akar Diyarbakır’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret etti.Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Üna

Genelkurmay Başkanı Akar Diyarbakır’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte çeşitli ziyaret ve denetmemelerde bulunmak amacıyla geldiği Diyarbakır'da valiliği ziyaret etti. İl Valisi Hüseyin Aksoy ve vali yardımcıları tarafından karşılanan komutanlar, valilik şeref defterini imzaladı. Daha sonra bir süre makamında Vali Aksoy ile görüşen komutanlar, görüşmenin ardından kentteki temaslarına devam etmek üzere valilikten ayrıldı.

Genelkurmay Başkanı Akar Diyarbakır’da

Genelkurmay Başkanı Akar Diyarbakır’da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem