Genelkurmay: ’’3 asker şehit’’

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova bölgesinde bir el bombasının bilinmeyen bir nedenle patlaması sonucu 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova bölgesinde bir el bombasının patlaması sonucu 3 askerin şehi

Genelkurmay: ’’3 asker şehit’’

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova bölgesinde bir el bombasının bilinmeyen bir nedenle patlaması sonucu 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova bölgesinde bir el bombasının patlaması sonucu 3 askerin şehit olması hakkında yazılı açıklama yayımladı.

Açıklamada, operasyon hazırlığı yapıldığı sırada el bombasının bilinmeyen bir nedenle patladığı belirtilerek, 3'ü ağır olmak üzere 4 askerin yaralandığı belirtildi.

Yaralı askerlerin hastaneye kaldırıldığı ancak durumu ağır olan 3 askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem