Genelkurmay: 1 uzman çavuş yaralandı

Genelkurmay Başkanlığı, Erzurum-Bingöl karayolunda yol kesen PKK'lı teröristlerin ateş etmesi sonucu bir uzman çavuşun yaralandığını bildirdi.Genelkurmay Başkanlığından "Önemli Yurtiçi Olaylara" ilişkin yapılan açıklamada, Erzurum-Bingöl kara yolunu, Bing

Genelkurmay: 1 uzman çavuş yaralandı

Genelkurmay Başkanlığı, Erzurum-Bingöl karayolunda yol kesen PKK'lı teröristlerin ateş etmesi sonucu bir uzman çavuşun yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığından "Önemli Yurtiçi Olaylara" ilişkin yapılan açıklamada, Erzurum-Bingöl kara yolunu, Bingöl-Karlıova Çukurtepe mevkiinde kesen PKK'lı teröristlerin ateş etmesi sonucu bir uzman çavuşun yaralandığı bildirildi.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldığı kaydedilen açıklamaya göre, olaya karıştığı tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin Erzurum'un Çat ilçesi girişinde yakalandığı bildirildi.

Kilis'in Elbeyli ilçesi Alahan Köyü'nde Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş yapan DEAŞ terör örgütü üyesi iki kişi yakalandı.

Diyarbakır Hazro İlçe Jandarma Komutanlığı'na PKK'lı teröristler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıya jandarma unsurları tarafından derhal ateşle karşılık verilmesi üzerine terörist ateşlerinin kesildiği belirtildi. Teröristlerin yakalanması için bölgedeki operasyonların devam ettiği bildirildi.

Şırnak merkezdeki Geçitboyu, Hatipler ve Balveren meskun mahallerinde, İl Jandarma komutanlığı tarafından Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlere "yardım ve yataklık" suçu işlediği tespit edilen şahısların evlerinde yapılan aramada 14 kişi gözaltına alındı. Ayrıca operasyonda sekiz av tüfeği, 40 av tüfeği fişeği, bir el dürbünü, bir Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, bir havalı tüfek, muhtelif malzeme ele geçirildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba bölgesinde tespit edilen bir el yapımı patlayıcının (EYP) yerinde imha edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem