Gençlerin kavgası ölümle bitti

Afyonkarahisar'da, 19 yaşındaki bir genç av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar merkeze bağlı Halımorlu Köyünde meydana geldi. İddialara göre, aynı köyde oturan Mehmet A., (20) ve Ahmet Kostak (19) ile hafta sonu g

Gençlerin kavgası ölümle bitti

Afyonkarahisar'da, 19 yaşındaki bir genç av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar merkeze bağlı Halımorlu Köyünde meydana geldi. İddialara göre, aynı köyde oturan Mehmet A., (20) ve Ahmet Kostak (19) ile hafta sonu gündüz saatlerinde henüz belirlenmeyen bir nedenden ötürü tartıştı. Daha sonra iddialara göre, taraflar akşam köy çıkışında kavga etmek için sözleşerek ayrıldılar. Ardından akşam saatlerinde taraflar sözleştikleri yere geldiklerinde, evden av tüfeğini alan Mehmet A., buluşma yerine gelerek Ahmet Kostak'a 2 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Aldığı saçma darbeleri ile kanlar içinde yere yığılan Kostak'ın çevredekiler tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldığı, ancak gencin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bildirildi.

Olay ardından kaçan Mehmet A.'nın ise Afyonkarahisar Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin başarılı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan Mehmet A.'nın yapılan sorgusunda, öldürdüğü Ahmet Kostak ile geçtiğimiz aylarda da tartıştığı ve Kostak'ın kendisini sürekli tehdit ettiğini söylediği öne sürüldü.

Yapılan soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen Mehmet A.'nın tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler