Gencebay hastaneye kaldırıldı

Orhan Gencebay, önceki akşam tansiyonu yükselince hayat arkadaşı Sevim Emre ve oğlu Altan Gencebay tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı.Okmeydanı Memorial Hastanesi'ne akşam saat 22.00 sularında giriş yapan sanatçı hemen müşahade altına alındı. Kend

Gencebay hastaneye kaldırıldı

Orhan Gencebay, önceki akşam tansiyonu yükselince hayat arkadaşı Sevim Emre ve oğlu Altan Gencebay tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı.

Okmeydanı Memorial Hastanesi'ne akşam saat 22.00 sularında giriş yapan sanatçı hemen müşahade altına alındı. Kendi doktorunun da haberi alır almaz hastaneye koşmasının ardından, tansiyonu normale dönen sanatçı ırsi tansiyon hastası olduğu için zaman zaman sıkıntılar yaşadığını söyledi.

Durumunun çok iyi olduğunu, evine gidip dinleneceğini de sözlerine ekleyen Gencebay, aracına binerken basın mensuplarını selamlamayı da ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem