Genç kızın cesedi yarı çıplak bulundu!

Erzurum'da Nafiye-Remzi Karataş çiftinin 5 kızından biri olan Emine Karataş dün akşam saatlerinde Tahtacılar Caddesi üzerindeki iş yerinden ayrılıp evine gitmek üzere yola çıktı. Kars Kapı semtindeki evine gitmek için yola çıkan genç kız ortadan kayboldu.

Genç kızın cesedi yarı çıplak bulundu!

Erzurum'da Nafiye-Remzi Karataş çiftinin 5 kızından biri olan Emine Karataş dün akşam saatlerinde Tahtacılar Caddesi üzerindeki iş yerinden ayrılıp evine gitmek üzere yola çıktı. Kars Kapı semtindeki evine gitmek için yola çıkan genç kız ortadan kayboldu.

METRUK BİNADA CESEDİ BULUNDU

Aramalara rağmen cep telefonlarına cevap vermeyen ailesi genç kızın bulunması için polise başvurdu. Emine Karataş'ı arama çalışmaları yapılırken polise, saat 14.00 sıralarında metruk bir binada kadın cesedi bulunduğu ihbarı geldi. Yakutiye ilçesindeki Taşmescit Mahallesi Kuşbaz Sokak 33 numaralı metruk binaya giren iki kişi buradaki eski odunları almak isterken yarı çıplak haldeki genç kıza ait ceset ile karşılaştı. Olay yerine gelen polis mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yüzü kanlar içinde olan genç kızın öldüğünü belirledi. Yapılan kontrolda yarı çıplak haldeki genç kızın ailesi tarafından kayıp buşvurusunda bulunulan Emine Karataş olduğu belirlendi.

HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Mahallelerinde genç birinin ölü olarak bulunduğu haberini alan halk sokağa döküldü. Metruk binaların sayısının fazla olmasından yakınan vatandaşlar olaya tepki göstererek binaların yıkılmasını istedi. Yaşananları meraklı gözlerle izleyen mahalle halkını polis güçlüklü olay yerinden uzaklaştırdı. Savcının olay yerine gelmesinin ardından genç kızın cesedi, cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kayıp olan yeğeninin öldüğünü öğrenen dayısı gözyaşlarına boğuldu.

AİLESİ YASA BOĞULDU

Annesi ve erkek kardeşi Murat Karataş ile birlikte yaşayan Emine Karataş'ın ölüm haberi ailesini yasa boğdu. Hastaneye koşan yakınları Emine Karataş'ın öldürüldüğüne inanamadı. Sürekli gözyaşı döken kardeşi Murat'ı yakınları güçlüklü sakinleştirdi. Karataş'ın dayısı, "Emine, mesai bitiminden sonra eve gitmek için yola çıkmış. Geç saatlere kadar gelmeyince meraklandık. Biz ilk önce kaçtığını düşünerek kendisini otogarda aradık. Ama acı haberini aldık. Allah bunu yapanların belasını versin. Emine, yaşlı annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyordu. Evinden işine, işinden evine gidip gelen pırıl pırıl bir kızdı. Kim bunu neden yaptı bilmiyoruz. Yapanların biran önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Genç kızın ölümü ile ilgili olarak polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında cinayet zanlısı olarak Emine Karataş'ın parasını çaldığı iddiasıyla şikayetçi olması üzerine iş yerinden atılan A.T., gözaltına alındı. Cinayet büro amirliğine götürülen A.T.'nin işinden atıldığı için Emine Karataş'a karşı kin duyduğunu söylediği öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler