Genç, DİSK'İ kınadı

DİSK'in 15. Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanına yönelik hakaret içeren sloganlara tepkiler devam ediyor. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, DİSK Genel Kurulu'nda, milletimizin %52'sinin oyu ile seçilen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğa

Genç, DİSK'İ kınadı
DİSK'in 15. Genel Kurulu'nda Cumhurbaşkanına yönelik hakaret içeren sloganlara tepkiler devam ediyor. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ, DİSK Genel Kurulu'nda, milletimizin %52'sinin oyu ile seçilen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren sloganların demokratik tepki olarak yorumlanamayacağını söyledi.
 
DİSK Genel Kurulu'nun işçi haklarının, işçi sorunlarının dile getirildiği ve çözüm yollarının arandığı bir platform olması gerektiğini kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "ancak bir kısım provokatörler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Süleyman Soylu'nun katılımını da fırsat bilerek genel kurulu bir nevi siyasi propaganda ve hakaret platformuna dönüştürdü. Milletimizin gözü önünde devam eden hakarete tepkisiz kalmak mümkün değildi. Sayın Bakanımız da bunun gereğini yaptı ve salonu terk ederek anlamlı bir tepki ortaya koydu. Utanç tablosuna dönüşen genel kurul Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'na doğrudan talep, beklenti ve önerilerin sunulamadığı bir genel kurul olarak kadük bir toplantı zeminine dönüştü. Bu olayın bir boyutu. Ancak bizi, milletimizi daha ziyade ilgilendiren boyutu ise %52 oy ile reis-i cumhur seçilen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren sloganların ısrarla sürdürülmesi, üstelik bu hakaretlere salondakilerin tepkisiz kalması idi. Hatta hakaret sözlerinin demokratik tepki olarak yorumlanması da işin asıl vahim tarafı idi. Hiç unutulmasın ki bu hakaret sloganlarını atanlar da bu hakaretleri demokratik tepki olarak yorumlayanlar da milletimizin vicdanında gereken cevabı almışlar ve almaya da devam edeceklerdir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem