Gelin! Cesetlerin üstüne basıyoruz

Erciş Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık memurları yaşadıklarının ardından isyan ettiVan Depremi'nde kayıpların en çok olduğu Erciş'te sağlık ekipleri, depremzedelere yardım için canhıraş bir şekilde çalıştılar.Bu kişilerden biri de Erciş Devlet Hastanes

Gelin! Cesetlerin üstüne basıyoruz

Erciş Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık memurları yaşadıklarının ardından isyan etti

Van Depremi'nde kayıpların en çok olduğu Erciş'te sağlık ekipleri, depremzedelere yardım için canhıraş bir şekilde çalıştılar.

Bu kişilerden biri de Erciş Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan Eda Ekizoğlu'ydu.

Akşam saatlerinde bir televizyon kanalını arayan Eda Hemşire, depremin öğle saatlerinde meydana gelmesine rağmen hala yardım alamadıkları için yöneticilere tepki gösterdi.

MORG CESETLE DOLDU
100'den fazla ölünün hastane morgunda olduğunu söyleyen hemşire Eda Ekizoğlu, "Morg ceset dolu, Üzerlerine basmamak için çaba sarf ediyoruz. Deprem anından beri yardım gelmedi. Hastanede elektirikler kesik olduğu için hastane bahçesinde yaralılara müdahale etmeye çalışıyoruz. Hastanenin jeneratör olan kısımlarında da yaralılara müdahale yapmaya çalışıyoruz. Ancak çadır bile getirilmedi. Sadece çevre hastanelerden gelen doktor, hemşire ve ambulanslar dışında yardım söz konusu değil. Yetkililere sesleniyoruz. Artık buraya el atsınlar'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler