Gelin Başbakan'ı şoke etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük kültür merkezini hizmete açtı. Başbakan Erdoğan, Gaziantep'in bu kültür merkeziyle ulusal ve uluslarası kongrenin yapılacağı kongre m

Gelin Başbakan'ı şoke etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük kültür merkezini hizmete açtı. Başbakan Erdoğan, Gaziantep'in bu kültür merkeziyle ulusal ve uluslarası kongrenin yapılacağı kongre merkezinin de olacağını belirtti.

3 ARTI 2 BAŞBAKANIM

Burada Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'nun kızı Hilal Mazıcıoğlu ile Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakiboğlu'nun oğlu ekonomist Emre Nakiboğlu'nun nikah törenine katılan Erdoğan, Bakan Fatma Şahin ve Bülent Arınç ile birlikte nikah şahitliği yaptı.

Evlenme cüzdanını gelin Hilal Mazıcıoğlu'na veren Başbakan, "3 çocuk istiyorum" dedi. Gelin Hilal Mazıcıoğlu ise "3 artı 2 sayın başbakanım" yanıtı verdi. Bu yanıt Erdoğan'ı oldukça memnun ederken, salonu kahkahaya boğdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler