Geleceğin yıldızları Trabzon'da yetişiyor!

Türkiye’nin en iyi modern tesislerine sahip olan Trabzon’da “Geleceğin Yıldızları” projesi tüm hızıyla devam ediyor.    Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim

Geleceğin yıldızları Trabzon'da yetişiyor!
Türkiye’nin en iyi modern tesislerine sahip olan Trabzon’da “Geleceğin Yıldızları” projesi tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Valiliği tarafından ortaklaşa başlatılan proje ile tesisler boş durmuyor.
 
9 Ekim 2015 tarihinde açılışı yapılan proje Yomra Spor Kompleksi, Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu, Beşirli Tenis Kortları ve Söğütlü Atletizm Pisti’nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün uzman antrenörleri eşliğinde devam ediyor.
 
Trabzon’da bulunan 4 Pilot İlköğretim okulunun 2.sınıf öğrencilerinden oluşan bin 500 öğrenci 17 Haziran 2016 tarihine kadar sürecek olan proje kapsamında Atletizm, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Eskrim, Hentbol, Güreş, Judo, Karate Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Tenis ve Yüzme branşlarında tam bin 500 öğrenci spor eğitimi alacak.
 
Proje kapsamında spor ile çocukları genç yaşta tanıştırdıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, “Türkiye’de bir ilke imza atmayı başardık. Trabzon spor tesisleri olarak Türkiye’de en iyisine sahip. Bizlerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz proje ile tesislerimizi asıl sahipleri olan sporcular ve çocuklara buluşturduk. Haftanın 5 günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki seansta uzman antrenörler nezaretinde sporu doğru ve yerinde öğreniyorlar. Yaz spor okullarında her yıl 10 binin üzerinde gencimiz spor yapma imkanı buluyordu. Şimdi projelerimiz sayesinde tesislerimizde neredeyse boş zaman bulunmuyor. Amacımız çocukların hangi spor dalına yeteneğini olduğunu bulmak tespit etmek ve sonunda performans sporcusu yapmaya çalışmaktır” dedi.
 
20151103aw567310_01.jpg
 
20151103aw567310_02.jpg
 
20151103aw567310_03.jpg
 
20151103aw567310_04.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem