Geleceğimizi seçiyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Ekrem, 10 Ağustos'ta sadece bir cumhurbaşkanı değil, geleceğin seçileceğini belirterek, "Yanlış bir karar, bizi çok büyük maliyetlerle karşı karşıya bırakır" dedi. Erdem, cumhurbaşkanı seçimi çalışmaları kapsamında K

Geleceğimizi seçiyoruz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Ekrem, 10 Ağustos'ta sadece bir cumhurbaşkanı değil, geleceğin seçileceğini belirterek, "Yanlış bir karar, bizi çok büyük maliyetlerle karşı karşıya bırakır" dedi.
 
Erdem, cumhurbaşkanı seçimi çalışmaları kapsamında Kağıthane'deki Selçuk Ecza Deposu'nda çalışanlarla biraraya geldi.
 
Son 12 yılda Türkiye'de çok önemli değişimlerin olduğunu ifade eden Erdem, ilaç sektöründeki değişimi anlattı.
 
Erdem, "Uzağa gitmeye gerek yok. İlaca ulaşmak bayağı zor ve pahalıydı. Şimdi her hasta, istediği ilaca, istediği şekilde ulaştığı gibi artık ilaç almak içinde hastaneye gitmiyor. Çünkü ilaçların fiyatı oldukça düştü. Geçmişte gerçekten bir soygun, bir bozuk düzen, bunu söylerken de 'imalatçılar Türkiye'yi soyuyordu' manasında söylemiyorum. Sistem çok önemli. İyi bir sistem olursa herşey güzel olur. Sistem yanlış olduğu zaman insanların kendileri de kötü oluyorlar" diye konuştu.
 
Geçmişte engellilerin adının olmadığını, AK Parti döneminde ise devletin engelliye maaş verdiğini, sağlığı ve eğitimiyle ilgilendiğini söyledi.
 
Sağlık alanında yapılan hizmetleri anlatan Erdem, bugün Türkiye'nin her sahada örnek alınan bir ülke durumuna geldiğini kaydetti.
 
Cumhurbaşkanı seçiminin herkesi ilgilendirdiğini belirten Erdem, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Sadece bir cumhurbaşkanı seçmiyoruz, geleceğimizi seçiyoruz. Yanlış bir karar çok büyük maliyetlerle bizi karşı karşıya bırakır. Bir adam önemli. Recep Tayyip Erdoğan. Tek başına o yapmadı ama liderin duruşu, ekibini de ona göre ayarlıyor. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider, her zaman ele geçmez. İnşallah pazar günü sizlerin desteği ile cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye çok daha farklı olacak. Geleceğiniz farklı olacak. Proje üretemeyenler karalama yapıyorlar. 12 yıldır iktidardayız, kimsenin yediğine, içtiğine, kılığına, kıyafetine karıştığımıza dair bir şahitlik var mı? Belli ki yalan söylüyorlar. Kimsenin dini, ırkı bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren tercihini Türkiye'den yana yapmış olandır. Yani Türkiye'de yaşama kararı veren herkesin huzur içinde yaşaması ve nasıl inanıyorsa, Hristiyan, Müslüman, Alevi, Sünni, Türk, Kürt olabilir... Nasıl inanıyorsa, nasıl istiyorsa o şekilde yaşamanın ortamını hazırlamak. Sanıyorum bunu da yaptık. Muhteşem işler yaptık."
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, dünyanın bilenlerle bilmeyenlerin yarıştığı yer olduğunu ifade ederek, gençler ve gelecek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.
 
Daha sonra Merkez Camisi'nde cuma namazını kılan Erdem, esnaf ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem