"Geldiğimiz Nokta Zafer Noktasıdır"

Acılarını geride bırakan Balkanlar yeniden ayağa kalkıyor. Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi Bursa'da başladı. Açılışa katılan Arınç, "Balkanları barışın, güvenin ve refahın merkezi olmasını istiyoruz" dedi.Arınç, katıldığı bir başka etkinlikte ise İmam

"Geldiğimiz Nokta Zafer Noktasıdır"

Acılarını geride bırakan Balkanlar yeniden ayağa kalkıyor. Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi Bursa'da başladı. Açılışa katılan Arınç, "Balkanları barışın, güvenin ve refahın merkezi olmasını istiyoruz" dedi.

Arınç, katıldığı bir başka etkinlikte ise İmam Hatip liselerinin geldiği noktaya dikkat çekerek, "Gençliğimizi katletmek için neler yapıldığını bilirim. O yüzden geldiğimiz nokta zafer noktasıdır" dedi.
 
"Acılarını Geride Bırakan Balkanları Arzuluyoruz"
 
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bursa'da Rumelili Sanayici ve İşadamları Derneğinin düzenlediği Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi'nin açılışını gerçekleştirdi.
 
Balkan ve Türk iş dünyasını buluşturan programda konuşan Arınç, acılarını geride bırakan Balkanları arzuladıklarını ifade etti.
 
Arınç, "Türkiye Balkanların barışın ve refahın güvenin merkezi olarak görmek istiyoruz. Acıları geride bırakan geleceğini birlik ve istikrarla oluşturmak isteyen Balkanları arzulamaktayız” diye konuştu.
 
Başbakan Yardımcısı Arınç, daha sonra Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 50'nci yıl kutlama programına katıldı.
 
"Geldiğimiz Nokta Zafer Noktasıdır" 
 
Başbakan Yardımcısı, buradaki konuşmasında İmam Hatip liselerinin geldiği noktaya dikkat çekti.
 
Arınç, "Gençliğimizi katletmek için neler yapıldığını bilirim. O yüzden bugün geldiğimiz nokta zafer noktasıdır. Ne kadar dua etsek azdır. Biz milletimizi ve atamızın tarihimizi çok seviyoruz. İmam hatip bir altın nesildir. Bu altın nesle katılanlar çok aziz insanlardır" diye konuştu.
 
Programın sonunda hayırseverlere plaketleri verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem