Gaziantep'te patlama!

Gaziantep'te 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir galvaniz fabrikasında meydana gelen patlamada 8 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Şimdiye kadar 10'un üzerinde yaralının hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, olay yerinde söndür

Gaziantep'te patlama!


Gaziantep'te 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir galvaniz fabrikasında meydana gelen patlamada 8 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Şimdiye kadar 10'un üzerinde yaralının hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, olay yerinde söndürme, arama,  kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep'te galvaniz tesisinde saat 10.30 sıralarında meydana gelen patlamada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in verdiği bilgiye göre 8 kişinin öldüğü, 10'dan fazla kişinin yaralandığı belirtildi.

Tesisin patlamanın meydana geldiği bölümünün çatısı ve duvarlarının yıkılması sonucu oluşan enkazın altında kalanlar da olduğu bildirildi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, enkaz altında kalanları kurtarmaya çalışırken, yaralılar da ambulanslarla hastaneye taşındı.

İTFAİYEDEN AÇIKLAMA
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, patlama ile ilgili bir açıklama yaptı.
"Alınan ilk bilgilere göre su deposu yapımı sırasında bir patlama meydana geldi. Patlamada ilk bilgilere göre 8 kişi öldü, 15 kiyi de yaralandı"

"GAZ KAÇAĞI SONUCU MEYDANA GELMİŞ OLABİLİR"
Olay yerine giden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ömer Yalım, da şu açıklamayı yaptı: "Patlamada 8 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı. 1 kişi ise kayıp. Patlamanın nedeni kesin olmamakla beraber gaz kaçağı sonucu meydana gelmiş olabilir. Olay yerinde patlama nedenine ilişkin ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem