Gaziantep sokağa döküldü

Terör örgütü PKK'nın Dağlıca, Iğdır Mardin ve Tunceli'de gerçekleştirdiği hain saldırılarda 16 asker, 15 polisi şehit etmesi Gaziantep'i sokağa döktü.Kırkayak Parkı önünde toplanan yaklaşık 3 bin kişilik grup, Tekbir getirerek Demokrasi Meydanı'na kadar y

Gaziantep sokağa döküldü

Terör örgütü PKK'nın Dağlıca, Iğdır Mardin ve Tunceli'de gerçekleştirdiği hain saldırılarda 16 asker, 15 polisi şehit etmesi Gaziantep'i sokağa döktü.

Kırkayak Parkı önünde toplanan yaklaşık 3 bin kişilik grup, Tekbir getirerek Demokrasi Meydanı'na kadar yürüdü. Kadın ve çocuklarında Türk bayrakları ile katıldığı yürüyüşte, teröre lanet yağdı.

Yürüyüş sırasında, bir şahsın gruba laf attığı iddiası ortalığı bir anda karıştırdı. Örgüt sempatizanı olduğu iddiasıyla darp edilen şahsı öfkeli grubun elinden polis hastaneye kaldırdı.

Teröre tepki yürüyüşü sırasında bir vatandaşın polise sarılarak ağlaması ve "Yüreğim yanıyor. Bu polisleri öpeceğim" sözleri yürekleri burktu.

Gaziantep sokağa döküldü

Gaziantep sokağa döküldü

Gaziantep sokağa döküldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem