Gazeteciler bebek katili ile görüşecek

hükümetin Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası'na göndereceği gazetecilerin isimlerinin büyük oranda belli olduğu iddia edildi.LİSTEDE 3 İSİM VARMeclis kulislerinde hükümetin 3 isim önerdiği, bu isimlerin ise Hürriyet Gazetesi Ankara eski temsi

Gazeteciler bebek katili ile görüşecek

hükümetin Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası'na göndereceği gazetecilerin isimlerinin büyük oranda belli olduğu iddia edildi.

LİSTEDE 3 İSİM VAR

Meclis kulislerinde hükümetin 3 isim önerdiği, bu isimlerin ise Hürriyet Gazetesi Ankara eski temsilcisi Metehan Demir, Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi ve Haber Türk Gazetesi Köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca olduğu konuşuluyor.

HDP'Lİ ÖNDER SİNYALİ VERMİŞTİ

Diyarbakır milletvekili Leyla Zana ile birlikte geçen hafta İmralı'ya giden HDP Genel Başkan Yardımcısı Sırrı Süreyya Önder dönüşte yaptığı açıklamada hükümetle süren görüşmelerin sonuç verdiğini ve İmralı'nın siyasi heyetlere açıldığını belirterek adaya gazetecilerin gideceğini açıklamıştı.

SON KARARI ERDOĞAN VERECEK

Birgün gazetesinde yer alan habere göre; Açıklamanın ardından İmralı'ya gidecek isimlerin kimler olacağı da tartışılmaya başlandı. Meclis kulislerinde dolaşan iddialara göre bizzat Başbakan Erdoğan'ın son şeklini vereceği listede olur vereceği Hürriyet Gazetesi Ankara eski temsilcisi Metehan Demir, Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi ve Haber Türk Gazetesi Köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler