Gazeteci Nedim Şener beraat etti!

Nedim Şener, Cem Uzan'ın özel hayatının gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada beraat etti.Oda Tv davası kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan gazeteci Nedim Şener, bir haberinde, Cem Uzan'ın özel hayatının gizliliğini ihlal et

Gazeteci Nedim Şener beraat etti!

Nedim Şener, Cem Uzan'ın özel hayatının gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada beraat etti.

Oda Tv davası kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan gazeteci Nedim Şener, bir haberinde, Cem Uzan'ın özel hayatının gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada beraat etti.

CEZAEVİNDE 25 KİLO VERDİ
Bakırköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Oda Tv davası kapsamında tutuklu bulunan Nedim Şener getirilirken duruşmayı, Şener'in eşi Vecide Şener ve çok sayıda gazeteci arkadaşı izledi. Nedim Şener'in aşırı derecede kilo vermiş olması da dikkat çekti. Şener'in cezaevinde spor yaptığı için 25 kilo kadar verdiği öğrenildi.

ŞENER'E BERAAT
Hakim Hasan Gülver, Nedim Şener'in oturmasını istedi. Şener, oturduğu yerden arkadaşlarını göremeyeceğini söyleyerek ayakta durmaya devam etti. Duruşmada son sözü sorulan Nedim Şener, beraatini talep ederek, "Türk milleti tarafından etik karşılanmayacak bir sözleşme yapan Cem Uzan, siyasete soyunmuştur. Toplumun bilgilendirmesi amacıyla haberi yaptım. Uzanlar hakkında yaptığım çalışmalar sırasında devlet organlarının yaptığı tahkikatlarda basın mensubu olarak bulunmamdan dolayı bir çok ev halleri hususunda bilgi sahibi oldum. Ancak bunları etik bulmadığım için yayınlamadım. Beraatimi talep ediyorum" diye konuştu.

Mahkeme, Nedim Şener'in gizliliği ihlal etmediği gerekçesiyle için beraatine karar verdi.

Nedim Şener'in Ergenekon davası nedeniyle tutukluluğu devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler