Gardroptaki sevgiliyi döverek öldürdü

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi’nde akşam eve dönen 19 yaşındaki Okan Ç., bir süre önce eşinden ayrılan annesi M.Ç.’ın sevgilisi olduğu öne sürülen 46 yaşındaki İrfan Tuna’yı saklandığı gardropta buldu ve döverek öldürdü.Olay, dün saat 22.00 sıralarında Çerk

Gardroptaki sevgiliyi döverek öldürdü

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi’nde akşam eve dönen 19 yaşındaki Okan Ç., bir süre önce eşinden ayrılan annesi M.Ç.’ın sevgilisi olduğu öne sürülen 46 yaşındaki İrfan Tuna’yı saklandığı gardropta buldu ve döverek öldürdü.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. Bir süre önce eşinden ayrılan 45 yaşındaki M.Ç., sevgilisi olduğu öne sürülen İrfan Tuna ile oturdukları sırada, eve oğlu Okan Ç. geldi. Telaşa kapılan İrfan Tuna, Okan Ç.’ye görünmemek için yatak odasındaki gardroba saklandı.

Annesinin hareketlerinden şüphelenen Okan Çayır, evde arama yaparken gardropta saklanan İrfan Tuna’yı buldu. İkili arasında çıkan tartışmanın kavga dönüşmesi sonucu Tuna yere düşerek baygınlık geçirirken, Okan Ç. ise kaçtı. Sesleri duyan komşuların ihbarıyla gelen polis ve 112 sağlık ekipleri İrfan Tuna’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından kaçan Okan Ç. ise kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Üç savcının evde ve çevrede yaptığı incelemenin ardından İrfan Tuna’nın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler