Gamze Özçelik’ten Serra Yılmaz’a tepki

Oyuncu Serra Yılmaz'ın katıldığı bir programda Türk olmayı bir suç gibi nitelendirmesi ve ardından sözlerini "şaka" diye yorumlamasına tepkiler dinmiyor. Yılmaz'a son olarak Gamze Özçelik, "Türk olmak onurdur, gururdur" diyerek çıkıştı.Oyuncu Serra Yılmaz

Gamze Özçelik’ten Serra Yılmaz’a tepki

Oyuncu Serra Yılmaz'ın katıldığı bir programda Türk olmayı bir suç gibi nitelendirmesi ve ardından sözlerini "şaka" diye yorumlamasına tepkiler dinmiyor. Yılmaz'a son olarak Gamze Özçelik, "Türk olmak onurdur, gururdur" diyerek çıkıştı.

Oyuncu Serra Yılmaz'ın CNN International'da Antony Bourdain'in sunduğu "Parts Unkown" programında söylediği sözlere Gamze Özçelik sert tepki gösterdi. Bourdain'in "Türk olmak hakkında ne düşünüyorsun" sorusuna, "Evet Türk'üm ama bu benim suçum değil" demesine tepki gösteren Özçelik, "Bu toprakların güzelliğinin, gücünün, büyüklüğünün farkına varacak gönülde değilsen, ne diye İstanbul'un konu alındığı bir programa katılırsın? Türk olmak onurdur, gururdur Serra Hanım, kimse kusura bakmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem