Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge'den daha ucuz olacak

Samsung, 13 Ağustos'ta düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 5'in yanı sıraGalaxy S6 Edge+ akıllı telefonu da kullanıcıların beğenisine sunacak. Galaxy S6 Edge'in 5.7 inçlikversiyonu olarak piyasaya sunulacak akıllı telefonun fiyat bilgis

Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge'den daha ucuz olacak

Samsung, 13 Ağustos'ta düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 5'in yanı sıraGalaxy S6 Edge+ akıllı telefonu da kullanıcıların beğenisine sunacak. Galaxy S6 Edge'in 5.7 inçlikversiyonu olarak piyasaya sunulacak akıllı telefonun fiyat bilgisi ve çıkış tarihi SamMobile sitesi tarafından açıklandı.

Samsung'a en yakın kaynaklardan biri olan sitenin açıkladığı bilgilere göre Galaxy S6 Edge+ tanıtım tarihinden sadece bir hafta sonra 21 Ağustos'ta satışa çıkacak. Telefonun fiyatı ise 800€ olacak. Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge'den daha büyük bir ekran ve daha gelişmiş özelliklerle gelecek, ancak buna rağmen telefonun çıkış fiyatı Galaxy S6 Edge'den daha ucuz olacak. Hatırlanacağı üzere Samsung 32GB'lik Galaxy S6 Edge'i Avrupa'da849€'dan satışa çıkarmıştı. Galaxy S6 Edge ülkemizde ise 3.000 liradan listelendi.

Samsung geçtiğimiz gün açıkladığı ikinci çeyrek raporunda Galaxy S6 ve S6 Edge'in fiyatında indirime gideceği bilgisini verdi. 

Teknoloji Oku

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler