G-20’deki gazetecilerden saygı duruşu

Antalya'da gerçekleştirilen G-20 Zirvesi'nde basın mensupları Paris'teki terör saldırısında hayatını kaybedenleri saygı duruşu ile andı.Antalya'nın Belek bölgesinde düzenlenen ve dünya ekonomisinin yüzde 85'ini oluşturan 19 ülke ve AB Komisyonu'nun da ara

G-20’deki gazetecilerden saygı duruşu

Antalya'da gerçekleştirilen G-20 Zirvesi'nde basın mensupları Paris'teki terör saldırısında hayatını kaybedenleri saygı duruşu ile andı.

Antalya'nın Belek bölgesinde düzenlenen ve dünya ekonomisinin yüzde 85'ini oluşturan 19 ülke ve AB Komisyonu'nun da aralarında bulunduğu G-20 Zirvesi devam ediyor. Zirvenin son gününde liderler ikili ve heyetler arası görüşmeleri sıklaştırırken bu yıl ilk defa Türkiye'de düzenlenen zirveye geçtiğimiz günlerde Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan terör olayının gölgesi düştü. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris'te yaşanan terör olayının ardından zirveye katılmayacağını duyurmuş, yerine Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius'u zirveye göndermişti. Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan dün, açılış konuşması yaptığı sırada liderleri 1 dakikalık saygı duruşuna davet etmişti.

Liderlerin ardından bugün de Antalya'da görev yapan Fransız basın mensupları ile bazı yabancı basın mensupları saat 13.00'da 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Medya merkezinde gerçekleştirilen saygı duruşuna ise bazı gazetecilerin katılmadığı görüldü.

G-20’deki gazetecilerden saygı duruşu

G-20’deki gazetecilerden saygı duruşu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler