G-20 trafiği başladı

Antalya'da yapılacak G-20 Liderler Zirvesi için D 400 karayolunun Antalya-Serik gidiş hattının, protokol yolu olarak kullanılması aşırı trafik yoğunluğuna neden oldu.G-20 Liderler Zirvesi güvenliği için Antalya-Serik yolu güzergahında düzenlemeler devam e

G-20 trafiği başladı

Antalya'da yapılacak G-20 Liderler Zirvesi için D 400 karayolunun Antalya-Serik gidiş hattının, protokol yolu olarak kullanılması aşırı trafik yoğunluğuna neden oldu.

G-20 Liderler Zirvesi güvenliği için Antalya-Serik yolu güzergahında düzenlemeler devam ediyor. Belek bölgesinde 09-17 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacak G-20 Liderler Zirvesi güvenliği için yol güzergahlarında yapılan düzenlemeler kapsamında Antalya-Serik yolu gidiş hattı trafiğe kapatılarak protokol yolu olarak kullanılmaya başlandı. Şehir merkezine geliş yolu ise çift yönlü gidiş dönüş yolu oldu. Sabah saatlerinde protokole açılan yol ise normal araçlara kapatıldı. Yaklaşık 2 saat boyunca uzun araç kuyrukları oluştu. Protokol geçişlerinin ardından yol geçici olarak normal trafiğe açıldı.

Öte yandan protokol yolunda bariyer ve plakalarla kapama işlemleri de devam ediyor. Hem Kundu hem de Serik yolu üzerinde her 50 metrede bir güvenlik amaçlı polisler görev yapıyor.

G-20 trafiği başladı

G-20 trafiği başladı

G-20 trafiği başladı

G-20 trafiği başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler