Futbolcuların aracı kaza geçirdi!

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüs Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalı mevkiinde uçuruma yuvarlandı. Şiddetli yağış ve kayganlaşan zemin nediniyle yolda kayan otobüsün uçuruma yuvarlandığı, ilk belir

Futbolcuların aracı kaza geçirdi!

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Keşan Belediyespor kafilesini taşıyan otobüs Antalya'nın Korkuteli ilçesi Kargalı mevkiinde uçuruma yuvarlandı. 

Şiddetli yağış ve kayganlaşan zemin nediniyle yolda kayan otobüsün uçuruma yuvarlandığı, ilk belirlemelere göre 2 kişinin öldüğü 23 kişinin de yaralandığı bildirildi. Kurtarma çalınmalarının sürdüğü belirtilen kaza yerine çok sayıda ambülnsın sevk edildiği belirtildi. 

Alanya'ya kampa gittikleri belirtilen Keşan Belediyespor kafilesinde 18 futbolcu, 5 de idari ve yardımcı personel bulunuyordu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler