Futbol maçında tekme tokat kavga

Malatya'da Konak Belediyespor ile Polat Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada iki takım futbolcuları ile taraftarlar tekme tokat kavga etti.2. Amatör Lig B Kategorisi'nde mücadele eden Konak Belediyespor ile Malatya Polat Belediyespor arasında oynana

Futbol maçında tekme tokat kavga

Malatya'da Konak Belediyespor ile Polat Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada iki takım futbolcuları ile taraftarlar tekme tokat kavga etti.

2. Amatör Lig B Kategorisi'nde mücadele eden Konak Belediyespor ile Malatya Polat Belediyespor arasında oynanan karşılaşma 2-1 Konak Belediyespor lehine devam ettiği sırada olaylar çıktı. Taç atışını kullanmaya giden Konak Belediyesporlu futbolcuya Polat Belediyespor destekleyen bir taraftarın söz sataşmasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. 

Futbolcular birbirine girerken taraftarlar da sahaya inerek kavgaya karıştı. Spora yakışmayan görüntülerin yaşandığı kavgayı polis ve kulüp yöneticileri olayları güçlükle yatıştırabildi. Kavgaya sebep olan taraftar polis tarafından sahadan uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler