Fuhuşta 'Mutlu' son

Dev baskında 14'ü polis, 4'ü zabıta 60 kişi gözaltına alındı. Masaj çetesi bu kez baltayı taşa vurdu... 60 kişinin gözaltına alındığı dev fuhuş operasyonu adım adım şöyle gerçekleşti.- TRAFİKTE KARTVİZİTLİ TANITIM: İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu

Fuhuşta 'Mutlu' son

Dev baskında 14'ü polis, 4'ü zabıta 60 kişi gözaltına alındı. Masaj çetesi bu kez baltayı taşa vurdu... 
60 kişinin gözaltına alındığı dev fuhuş operasyonu adım adım şöyle gerçekleşti.

- TRAFİKTE KARTVİZİTLİ TANITIM:
İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu, sinyalizasyon ışıklarında beklerken otomobilinin camından içeri masaj salonu kartviziti atıldı. Ekizoğlu'nun talimatıyla 'özel masaj yaptıklarını' söyleyen masaj salonu hakkında inceleme başlatıldı.

- TALİMAT ÇAPKIN'DAN:
Bu arada aynı şebeke ile ilgili Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen istihbarat bilgisini Mali Şube ile paylaştı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın operasyon talimatı verdi.

- POLİSE RÜŞVET VERMİŞLER:
Mali Şube 13 ay sürecek takibi başlattı ve 3 ayrı fuhuş çetesinin açtıkları 7 ayrı masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları, polis operasyonlarına karşı önlem için de bazı polis memuru ve zabıtalara rüşvet verdikleri belirlendi.

- SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR:
Önceki gece saat 03.00 sıralarında, Jasmine, Diva, Mimoza, Paradoks, Refleks ve Villa China adlı salonlara eşzamanlı operasyon düzenlendi. Rüşvet alan 14 polis memurundan 6'sı suçüstü yakalandı.

- AMİRİME VIP MUAMELE:
Polislerin 10 ayrı baskından çeteyi haberdar edip her biri için 4 bin lira aldığı, masaj salonlarında VIP muamele gördüğü ortaya çıktı.

- KAMERA İŞE YARAMADI: Polis baskınlarına karşı işyerlerini kamera sistemiyle koruyan Hakan A. yangın merdiveninden kaçarken kıskıvrak yakalandı.

- ZABITA DA RUHSAT VERMİŞ:
Fuhuş yapıldığı belirlenen masaj salonlarına haksız yere ruhsat veren, rüşvet karşılığında kapama yapmayan 4 zabıta memuru da gözaltına alındı.

- DOKTOR TUTMUŞLAR:
3 fuhuş çetesinin üyeleri ve liderleri, 14 polis, 4 zabıta, masöz kadınlara yasal olmayan yöntemlerde ilaç yazan bir doktor, fuhuş yaptığı belirlenen 19 masözün de aralarında bulunduğu 60 kişi gözaltına alındı. 35 masöz ise serbest bırakıldı

- MASAJ SALONUNDA KONDOM:
Polis masaj salonlarında ele geçirilen prezervatifleri suç delili sayarak kayda aldı.

MÜŞTERİNİN FANTEZİ AJANDASI
Aramalarda, şebeke üyelerinin müşteri kayıtlarını tuttuğu 10 ajandaya el konuldu. Ajandada 2 bin 500 müşterinin hangi gün geldiği, kaç defa geldiği ve rakamlarla şifrelenmiş hangi fantaziden hoşlandığı yönünde özel bilgiler yer alıyor. Masöz kadınlarının, işadamlarının ev ve işyerlerine de giderek özel servis yaptıkları belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem