Fransa’ya tuvaletli protesto

Fransa'nın sözde Ermeni soykırımını inkar edenlerin cezalandırılmasını öngören tasarıyı kabul etmesinin ardından, Fransa'nın İstanbul Başkonsolosluğu önünde en ilginç eylemi bir köpek gerçekleştirdi.Taksim'in simgesi haline gelen, gözünde güneş gözlüğüyle

Fransa’ya tuvaletli protesto

Fransa'nın sözde Ermeni soykırımını inkar edenlerin cezalandırılmasını öngören tasarıyı kabul etmesinin ardından, Fransa'nın İstanbul Başkonsolosluğu önünde en ilginç eylemi bir köpek gerçekleştirdi.

Taksim'in simgesi haline gelen, gözünde güneş gözlüğüyle dolaşan "Zıkkım" isimli köpek Fransa Konsolosluğu'nun önüne gelerek tuvaletini yaptı. Daha sonra konsolosluk önünde bir süre oturma eylemi yapan Zıkkım daha sonra polislerin, köpeğin sahibini uyarmasıyla birlikte konsolosluk önünden ayrıldı. Cemal Doğan, "Fransa Senatosu'nun aldığı kararı köpeğim tuvaletini yaparak protesto etti. Aslından hep başka yerlere giderdi. Ama bugün buraya geldi ve tuvaletini yaptı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem