Formula 1 'de ölüm şoku!

İspanyol basınında yer alan haberlerde, kadın pilotun sabah saatlerinde otel odasında bulunduğunda durumunun çok ağır olduğu, sağlık ekibinin müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.Formula 1'in eski pilotlarından İspanyol Emilio de Villota'nın

Formula 1 'de ölüm şoku!

İspanyol basınında yer alan haberlerde, kadın pilotun sabah saatlerinde otel odasında bulunduğunda durumunun çok ağır olduğu, sağlık ekibinin müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği belirtildi.

Formula 1'in eski pilotlarından İspanyol Emilio de Villota'nın kızı olan Maria'nın ölüm haberi, motor sporları dünyasınca üzüntüyle karşılandı.

Maria de Villota, geçen yıl İngiltere'in Duxford pistinde yapılan bir Formula 1 test sürüşü sırasında kaza geçirerek bir süre komada kalmış ve uyandığında tek gözünü kaybetmişti.

F1 araçlarını kullanabilen ender kadın pilotlar arasında gösterilen 33 yaşındaki Villota,  aynı zamanda Uluslararası Otomobil Federasyonunda (FIA) elçilik görevini de üstleniyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler