Flash TV'de şok ayrılık!

Flash Tv’de program yapan Yalçın Çakır, 2003 yılından beri yaptığı "Gerçeğin Peşinde" programını bitirme kararı aldıSon olarak "Gerçeğin Peşinde" isimli reality show yapan Yalçın Çakır, son programında izleyicilerine gözyaşlarıyla veda etti.Çakır şunları

Flash TV'de şok ayrılık!

Flash Tv’de program yapan Yalçın Çakır, 2003 yılından beri yaptığı "Gerçeğin Peşinde" programını bitirme kararı aldı

Son olarak "Gerçeğin Peşinde" isimli reality show yapan Yalçın Çakır, son programında izleyicilerine gözyaşlarıyla veda etti.

Çakır şunları söyledi :

“14 yaşımdan beri 36 yıldır bu mesleğin içindeyim, Haber araştırma dallarında ödüller aldım. Özel televizyonlar başladığında ilkleri hep ben yaptım ve ekrana getirdim. Reality de bunlardan biriydi. Binlerce kayıp bulduk. Onlarca cinayet dosyası çözdük. Ama bu akşam sizlere veda ediyorum.

Bu program "Gerçeğin Peşinde"nin sonuncusuydu. Ama size sürprizimiz var, 3 Eylül 2012 Pazartesi günü Flash Tv’de yeni yayın dönemi başlıyor.

Yepyeni sürpriz bir proje ile karşınızda olacağım. Sır gibi saklıyoruz. Sizleri şaşırtacak bir içerikle karşınıza geleceğiz.

3 Eylül Pazartesi sabah 07.00’da Flash Tv’yi açın, sürprizi görünce çok şaşıracaksınız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler