FLAŞ AÇIKLAMA! Bakanlar istifa etti mi?

 17 Aralık operasyonu kapsamında ismi geçen 4 bakanın hakkında fezleke hazırlandığı ve meclise gönderildiği yönünde yapılan haberler sonrası 4 bakanın Başbakan Erdoğan ile istifa görüşmesi yaptıkları iddia edilmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Pa

FLAŞ AÇIKLAMA!  Bakanlar istifa etti mi?

 17 Aralık operasyonu kapsamında ismi geçen 4 bakanın hakkında fezleke hazırlandığı ve meclise gönderildiği yönünde yapılan haberler sonrası 4 bakanın Başbakan Erdoğan ile istifa görüşmesi yaptıkları iddia edilmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, canlı yayında katıldığı programda 4 bakanın istifa etmediğini söyledi.

İstanbul'da başlayan 17 operasyonunda adı geçen 4 bakanın istifalarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sundukları iddia edilmişti.


Oğulları ve kendileriyle ilgili iddialar ortaya çıkan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar dün görüştükleri Başbakan Erdoğan 'a "İstifaya hazırız" dedikleri ortaya atılmıştı. Ancak bu iddiayı Hüseyin Çelik net bir dille yalanladı ve bakanların istifa etmediğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler