'Fındık fıstık numunelerini aldık'

Silivri'de, 4 yıldızlı bir otele kumar oynandığı ve fuhuş yapıldığı iddiasıyla baskın düzenlendi.Baskında kumar oynadıkları ve fuhuş yaptıkları iddiasıyla 23'ü kadın 35 kişi gözaltına alındı. Silivri'de 4 yıldızlı bir otelde kumar oynadıkları ve fuhuş yap

'Fındık fıstık numunelerini aldık'

Silivri'de, 4 yıldızlı bir otele kumar oynandığı ve fuhuş yapıldığı iddiasıyla baskın düzenlendi.

Baskında kumar oynadıkları ve fuhuş yaptıkları iddiasıyla 23'ü kadın 35 kişi gözaltına alındı. 

Silivri'de 4 yıldızlı bir otelde kumar oynadıkları ve fuhuş yaptıkları ihbarını alan Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri söz konusu adresi takibe aldı. Müşteri gibi otele giren 2 polis kendilerini çiftçi olarak tanıttı. Otelin

kumar oynanan bölümüne giden polisler burada kumar oynamaya başladı. Polislerin yanına 2 kadın geldi. Polisler kadınlarla fuhuş için pazarlığa başladı. Kadınlarla anlaşan polisler baskın için dışarıda hazır bekleyen arkadaşlarına "Fındık fıstık numunelerini aldık" şifresini verince operasyon başladı.

Yapılan kumar operasyonunda 8'i kadın 20 kişi kumar oynadıkları ve oynattıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Bu kişilerle birlikte 1 rulet masası, 8 bin oyun pulu ve 30 oyun kağıdına el konuldu. Aynı otelin restaurant bölümünde Ukrayna, Türkmenistan, Azerbaycan, Özbekistan ve Moldova uyruklu oldukları öğrenilen 15 kadın fuhuş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

"BEN HAMİLEYİM"
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınlardan biri eliyle karnını tutarak gazetecilere "Ben hamileyim, çekmeyin" diyerek gözyaşı döktü.

Bu arada, Fatih'te Aksaray ve Kumkapı semtlerinde de Fatih Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yürütülen fuhuşa aracılık ve yer temin edenlerle birlikte fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 8'i kadın 13 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar, sağlık kontrolleri yapılmak üzere Zührevi Hastalıklar Hastanesi'ne ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edilecekleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem