Figüranlar kendini role kaptırdı

 Dizide oynayan iki figüran, adam kaçırdı, tehdit ve zorla senet imzalattıİstanbul'da B .enzin istasyonu sahibi Musa K.'nın polise bir çete tarafından kaçırılıp tehdit ve zorla senet imzalatıldığı şikayetiyle başvurması üzerine polis harekete geçti.Furkan

Figüranlar kendini role kaptırdı

 Dizide oynayan iki figüran, adam kaçırdı, tehdit ve zorla senet imzalattı

İstanbul'da B .enzin istasyonu sahibi Musa K.'nın polise bir çete tarafından kaçırılıp tehdit ve zorla senet imzalatıldığı şikayetiyle başvurması üzerine polis harekete geçti.

Furkan Ö. adlı bir kişinin sık sık işyerine gelerek, müşterilerin kredi kart numarasını istediğini söyleyen Musa K. ifadesinde şöyle dedi: 'Ben de kabul etmedim. Bir gün sonra bir kaç adamla gelip beni işyerimden alıp götürdüler. Zorla 750 bin liralık senet imzalattılar. 12 ayrı kredi kartımdan 40 bin lira para çekmişler' dedi.

Polis, zanlıların yeniden 300 bin lira istediklerini öğrenince işadamının buluşmasını istedi. 3 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı. Parayı bekleyen 2 kişi de evlerinden gözaltına alındı.

5 zanlıdan Emre İ.,Osman Burak Ç.'nin Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sezon finalinde oynadıkları belirlendi. Sezon finalinde Memati'nin düğününde korumayı oynayan iki zanlı suçlamaları kabul etmedi. Zanlıların üzerlerinde işadamına ait 12 kredi kartı bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem